top of page
  • Foto van schrijverLaura

Pastora for Pets - dierentolk

Wat doet een dierentolk?


Een dierentolk communiceert met dieren. Oké, dat kan, maar hoe werkt dat dan precies?

Wanneer schakel je een dierentolk in?

Deze vragen zal ik met liefde beantwoorden.


Communiceren met dieren
Pastora for Pets - dierentolk


Hoe werkt communiceren met dieren?


Het afstemmen op dieren gaat op precies dezelfde manier als op mensen. Er wordt contact gemaakt op energie niveau. Dat klinkt misschien een beetje apart, maar onbewust doen we dat allemaal. Stel, je komt een kamer binnen waar mensen net ruzie gemaakt hebben. Je 'voelt' de spanning in de ruimte hangen. Met bepaalde personen heb je meteen een klik, terwijl je bij anderen het liefst met een grote boog omheen loopt. Je energie matcht met die van een ander of juist niet. Vaak wordt er de vergelijking met een radio gemaakt. Wil je je favoriete zender ontvangen, dan moet je zorgen dat jouw ontvanger op de juiste radiogolven is afgestemd. Zo kan de informatie (muziek) overgebracht worden. Klinkt logisch toch?


Voor een afstemming heb ik alleen een foto nodig waar het dier opstaat. Het liefste met beide ogen richting de camera. Daarnaast de naam, geboortedatum en eventuele vragen die meegenomen mogen worden. Tijdens het communiceren op een dier, ben ik afgestemd op de energie van het dier. Zo krijg ik emoties, gevoelens en beelden door. Zo kunnen er bijvoorbeeld lichamelijke klachten doorgegeven worden, of kan duidelijk gemaakt worden waar een bepaalde angst vandaan komt. Ik maak een mooi verslag van de afstemming en stuur dit via email naar de aanvrager. Zo fijn als er duidelijkheid is tussen mens en dier.

Wanneer schakel je een dierentolk in?

Je kunt een dierentolk inschakelen als je dier plotseling ander gedrag vertoond en je je afvraagt waarom. Als je graag wilt weten waar een bepaalde angst vandaan komt. Maar het kan natuurlijk ook gewoon als je nieuwsgierig bent hoe je dier zicht voelt en of er misschien veranderingen nodig zijn.

Benieuwd wat jouw dier te vertellen heeft?

Vraag hier een afstemming aan:


16 weergaven0 opmerkingen
1.png
bottom of page